elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Furten la figura del rei Gaspar i l'angelet del pesebre de l'exposició Lego d'Alaquàs

Furten la figura del rei Gaspar i l'angelet del pesebre de l'exposició Lego d'Alaquàs
  • L’Ajuntament d’Alaquàs lamenta aquest tipus de comportaments incívics que suposen a més un perjudici per a les persones que volen gaudir d’aquest tipus d’activitats culturals

MÉS FOTOS
Furten la figura del rei Gaspar i l'angelet del pesebre de l'exposició Lego d'Alaquàs - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alaquàs lamenta els actes vandàlics ocorreguts recentment amb el robatori de diverses peces que formen part de l’exposició de Lego (CASTELL BRICK D'ALAQUÀS 2022. TROBADA DE FANS DE LEGO) ubicada a la Sala La Nova al Castell d’Alaquàs.

Concretament han desaparegut diverses peces, entre elles, la figura del Rei Gaspar i l’angelet que corona el Betlem instal.lat a l’inici de la mostra expositiva. Es tracta de col·leccions molt especials i extremadament difícils d'aconseguir, especialment les més antigues. Els diferents cossos policials ja han iniciat les investigacions necessàries per tal d'aclarir els fets i determinar qui o quines són les persones autores implicades en aquesta acció a les quals es demana la reposició d’aquestes peces abans d’iniciar qualsevol tràmit sancionable. Les instal.lacions del recinte compten amb càmeres de seguretat.

Des del consistori es recorda la importància de cuidar i respectar allò que és de tots i totes i continuar gaudint-les de forma conjunta sense lamentar aquest tipus d’actuacions.

 

Pujar