elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fotografia poètica al Castell d'Alaquàs

Fotografia poètica al Castell d'Alaquàs
  MÉS FOTOS
  Fotografia poètica al Castell d'Alaquàs - (foto 2)

  El passat dissabte 1 d'abril va tindre lloc la inauguració d'aquesta nova campanya que enguany, coincidint amb la celebració de 20 aniversari de la recuperació del Castell-Palau d'Alaquàs, presenta un nou format amb la mateixa essència de les campanyes anteriors. Està formada per 20 imatges de gran format a tot color que ofereix a les i els visitants la possibilitat de gaudir de 20 poemes, creats pel col·lectiu expressament per a l'ocasió. Uns textos descriptius o relatius a cadascuna de les instantànies preses al Castell. En l'acte van estar presents l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Cultura, Fran Evangelista.

  Aquesta mostra, a proposta de l'Ajuntament d'Alaquàs, formarà part del Cicle d'Exposicions "20 Anys 20 Pobles" del Museu Comarcal de l'Horta Sud.

  Pots visitar-la fins al 30 d'abril al Castell d'Alaquàs. A més, els panells situats al Claustre del Castell també es poden trobar en qualsevol altre punt del monument perquè el suport sobre el qual s'isntalen les imatges permet la seua itinerància. Al mateix temps, i preservant l'essència original de les campanyes anteriors, les imatges així com els poemes es troben també al carrer a través dels panells informatius municipals. Una imatge, un Qr amb accés al poema locutat pel mateix autor o autora i la informació de l'exposició completaran cadascuna de les composicions.

  Pujar