elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza amb èxit el primer triangular de llegendes femenines celebrat a Alaquàs

Finalitza amb èxit el primer triangular de llegendes femenines celebrat a Alaquàs
  • La victòria del triangular va ser per al Villareal CF. El València CF va aconseguir la segona posició i el Levante UD va quedar en tercer lloc

MÉS FOTOS
Finalitza amb èxit el primer triangular de llegendes femenines celebrat a Alaquàs - (foto 2)
Finalitza amb èxit el primer triangular de llegendes femenines celebrat a Alaquàs - (foto 3)
Finalitza amb èxit el primer triangular de llegendes femenines celebrat a Alaquàs - (foto 4)

El Poliesportiu del Terç d’Alaquàs va acollir ahir diumenge 3 de març amb èxit de participació el I Triangular de Llegendes Femenines organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació de Futbolistes del Valencia CF dins de les activitats promogudes amb motiu de la programació del 8 de Març per tal de reconéixer l’esforç i donar visibilitat a l’esport femení.

En la cita van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salva Gomar, el president de l’Associació de Futbolistes del València CF, Fernando Giner, la Regidora d’Igualtat Elena Álamo, el Regidor d’Esports, Fran Evangelista, representants de Teika i Caixa Popular, els directius José Manuel Sempere, Toni Payà, Luis Pascual i Merchina Peris, l’autora del primer gol de la història en Mestalla, i un nombrós públic.

Exjugadores conegudes del València CF, Levante UD i Villareal CF, entre elles l’alaquasera Marina Nohalez, es van medir en un apassionat triangular que va servir per a recordar altres temps. La victòria va ser per a les del Villareal CF, seguides de les jugadores del València CF i en tercer lloc les del Levante UD. Abans dels partits es va guardar 1 minut de silenci en record de les víctimes de l’incendi del barri de Campanar.

Abans del triangular de LLegendes es va jugar un Triangular de Futbol Femení Base en el que les del Levante UD es van alçar amb el triomf seguides de les de l’escola de l’Associació de Futbolistes del València CF a Alaquàs i del CFF Torrent l’Horta Sud.

Pujar