elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles d’Alaquàs estrenen presidències

Les Falles d’Alaquàs estrenen presidències
  • July Roselló renova càrrec al capdavant de l'entitat que comptarà, un any més, amb una representació de les comissions falleres d'Alaquàs

MÉS FOTOS
Les Falles d’Alaquàs estrenen presidències - (foto 2)

Ahir de vesprada el Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs va acollir la primera Assemblea de Presidents i Presidentes de les comissions falleres del municipi per a les properes Falles

Una cita que va estar presidida pel President Nat de la Junta Local Fallera i Alcalde d’Alaquàs Toni Saura, així com pel Regidor de Falles Álex Ramos i la Presidenta Executiva de l’entitat July Roselló.

En l’assemblea es va acomiadar a les presidències de les falles del passat cicle faller i es va donar la benvinguda i l’enhorabona a les noves persones que estaran al front de cadascuna de les comissions falleres del municipi.

Seguidament, July Roselló va ser reelegida per unanimitat Presidenta de Junta Local Fallera d'Alaquàs i va aprofitar per a donar les gràcies i fer una crida a les falles per animar a les falleres i fallers del poble a formar part d'aquesta Junta Local per a treballar i engrandir així les Falles d’Alaquàs.

El President Nat Toni Saura va celebrar aquesta decisió conjunta i va donar l’enhorabona a tots i a totes per començar aquest nou exercici amb ganes i il•lusió.

Per últim, es va obrir el termini per presentar candidatures a Fallera Major Infantil d'Alaquàs, Fallera Major d'Alaquàs i Corts d'Honor, per a les Falles 2023 que estarà obert fins al proper dilluns dia 23 de maig a les 00 h.

Les candidatures es faran a través de la comissió a la qual pertanga la candidata, presentant la sol•licitud davant la Junta Local Fallera.

Pujar