elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les falleres majos d'Alaquàs inauguren l'exposició del Ninot 2022

Les falleres majos d'Alaquàs inauguren l'exposició del Ninot 2022
  • El Castell d’Alaquàs s’ompli de color amb els ninots indultats de la tradicional Exposició del Ninot

  • La mostra es podrà visitar fins al 12 de març

Les Falleres Majors d’Alaquàs Sara Morcillo Torralba i Judith Díaz Gomariz inauguraven el passat diumenge 20 de febrer l’Exposició del Ninot de les Falles 2022; ho feren acompanyades per l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Falles, Álex Ramos. A la cita van estar presents també els components de la Junta Local Fallera i els representants de les onze comissions d’Alaquàs.

Com cada any, les Falleres Majors inauguraren aquesta exposició amb el tall de cinta tradicional encetant la recta final cap a la festa fallera que arribarà al seu màxim esplendor el proper mes de març.

La Junta Local Fallera d’Alaquàs, realitzà seguidament de l’esdeveniment el lliurament del reconeixement que duu el nom del monument d’Alaquàs: Castell d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants, es tracta del màxim guardó per a una persona fallera i es fa en reconeixement a aquelles falleres i fallers que han estat al servei de les Falles d’Alaquàs durant 40 anys.

Per finalitzar aquesta cita, la comitiva va recórrer les instal•lacions del Castell davant l’expectació de la societat fallera del municipi que va assistir per veure els onze ninots indultats dels monuments grans i els onze infantils de cadascuna de les comissions falleres d’Alaquàs.

L’exposició del ninot podrà ser visitada fins al 12 de març en horari de dilluns a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Pujar