elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falleres Majors d'Alaquàs donen inici a les Falles amb la tradicional Crida des del Castell d’Alaquàs

Les Falleres Majors d'Alaquàs donen inici a les Falles amb la tradicional Crida des del Castell d’Alaquàs
  • Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba conviden a la ciutadania a viure les festes josefines i donen les gràcies a les comissions falleres per la responsabilitat mostrada durant aquesta etapa marcada per la pandèmia

Alaquàs va iniciar ahir diumenge 27 de febrer les Falles amb la tradicional Crida des del Castell d’Alaquàs. Les Falleres Majors de 2022, Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba, acompanyades per l'Alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, el Regidor de Falles, Álex Ramos i la presidenta de Junta Local Fallera, Juli Roselló, van ser les encarregades d'inaugurar les festes falleres.

L'acte va començar amb l'arribada de les Falleres Majors acompanyades per les màximes representants de les Falles al Castell d’Alaquàs, on estaven congregades les onze comissions falleres així com les veïnes i els veïns d'Alaquàs que es van apropar per a viure el moment.

En el discurs, que va comptar amb traductora a la llengua de signes, les Falleres Majors van destacar la responsabilitat i compromís mostrat per totes les comissions falleres en aquesta última etapa marcada per la pandèmia i van animar a totes les falleres i fallers a viure la festa del 2022 amb responsabilitat i passió per les falles.

A continuación, la comitiva fallera es va desplaçar fins a l’Auditori Nou per a celebrar l'acte de Pleitesia a les Falleres Majors d'Alaquàs. Un acte ple d'emoció i sentiments amb el qual es donen per iniciades les Falles d’Alaquàs 2022.

Pujar