26 de setembre de 2020 26/9/20

Esportistes de la Comunitat Valenciana es donen cita per celebrar la V Duatló -Sprint i Supersprint- d’Alaquàs

Esportistes de la Comunitat Valenciana es donen cita per celebrar la V Duatló -Sprint i Supersprint- d’Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Esportistes de la Comunitat Valenciana es donen cita per celebrar la V Duatló -Sprint i Supersprint- d’Alaquàs - (foto 2)

  Alaquàs va celebrar el diumenge 24 de març el V Duatló d’Alaquàs i Duatló de la Dona pels principals carrers del municipi. Un acte esportiu organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpelat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana amb l’objetiu de promocionar aquest esport. La cita va estar inclosa en el Programa Dona 2019.

  234 esportistes van participar en aquesta prova que va comptar amb més de 100 persones voluntàries. Els corredors i corredores de la primera modalitat, el V Duatló d’Alaquàs, van eixir des del parc de la Sequieta per recórrer 5 quilòmetres a peu pel municipi. Després, tornaren al parc de la Sequieta per agafar les bicicletes en un total de 20 quilòmetres recorreguts. Finalment, baixaren de la bici i tornaren a recórrer 2,5 quilòmetres a peu per Alaquàs en una última volta que va finalitzar al parc de la Sequieta.

  La segona modalitat, el V Duatló de la Dona, va tindre l’eixida des del parc de la Sequieta per a tots els corredors i corredores d’aquesta cursa. Els i les participants van realizar el mateix recorregut del de la primera modalitat en una menor quantitat, ja que donaren una volta a peu de 2,5 quilòmetres, una volta amb bicicleta a tota Alaquàs de 7 quilòmetres i una última volta per finalitzar de 1,15 quilòmetres.

  L’entrega de tots els premis als corredors i les corredores de les diferents modalitats i categories va estar presidida per l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Cultura, Toni Saura i el Regidor d’Esports Fran Evangelista.

  Consulta ací tots els resultats:  https://www.triatlocv.org/resultados/

  Pujar