elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 400 dones participen en la 5K Alaquàs-Aldaia

Més de 400 dones participen en la 5K Alaquàs-Aldaia
  • La prova va ser organitzada de manera conjunta pels Ajuntaments d’Alaquàs i Aldaia dins de la programació amb motiu del 8 de Març

MÉS FOTOS
Més de 400 dones participen en la 5K Alaquàs-Aldaia - (foto 2)
Més de 400 dones participen en la 5K Alaquàs-Aldaia - (foto 3)

Més de 400 persones de totes les edats es van donar cita el divendres 10 de març per a participar en la segona edició de la Carrera de les Dones Alaquàs-Aldaia organitzada pels Ajuntaments d’ambdós municipis. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, el Regidor d’Esports d’Alaquàs, Fran Evangelista i el Regidor d’Esports d’Aldaia, José Francisco Martínez Luna, la Regidora d’Igualtat d’Alaquàs, Elena Álamo i la Regidora d’Igualtat a Aldaia, Encarna Comes, van ser els encarregats de lliurar els trofeus.

Es tracta d’una iniciativa que naix per a reinvindicar la igualtat i la pràctica esportiva nocturna i que respon a la unitat entre dos pobles que comparteixen problemàtiques i dificultats i que ara sumen i col·laboren una vegada més. L’objectiu és continuar treballant en aquesta línia i traçar un itinerari de rutes per a fer esport segures.

La carrera va comptar amb una gran participació i diferents categories: mare i filla que entren juntes a meta, junior fins als 17 anys, sénior de 18 a 40 anys, veterana A de 40 a 50 anys, veterana B per a majors de 50 anys i especial per a persones ambdiversitat funcional. Com a novetat, enguany s’ha inclós la categoria de família multigeneracional per a membres de la mateixa família pertanyents a diferents generacions  (iaia, filla, neta…) que entren juntes en meta. Hi va haver  també un premi especial a la major participación de falleres d’una mateixa comissió.  Les classificacions es poden consultar en el següent enllaç: https://cronorunner.com/resultados.php?ref=612-1749-2380

La carrera va realitzar un recorregut urbà colindant entre Alaquàs i Aldaia de 5 quilòmetres sobre superficie d’asfalt. L’eixida i meta van estar ubicades al carrer Ricardo Fuster Fusterd’Aldaia. Durant la carrera, les persones interessades van poder adquirir productes i aportar fons per a l’associació Alanna.

Pujar