elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs destina els beneficis obtinguts a Creu Roja

La Cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs destina els beneficis obtinguts a Creu Roja
  • El centre educatiu ha acollit hui el lliurament del xec

MÉS FOTOS
La Cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs destina els beneficis obtinguts a Creu Roja - (foto 2)
La Cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs destina els beneficis obtinguts a Creu Roja - (foto 3)

La cooperativa ‘Persones de Confiança’ de l’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs va celebrar ahir dimarts 20 de juny l’acte de lliurament dels diners recaptats per la venda dels seus productes al Mercat Municipal d’Alaquàs. En la cita han estat presents l’alumnat de  PR4 i i la coordinadora del projecte, Pepa López,  el president de Creu Roja de l'assemblea local d'Aldaia, Isidro Sánchez Andrés, el vicepresident de l’entitat, Salvador Folgado Iglesia i el director tècnic local, Javi Ángel Bertomeu. Han assistit també les Regidores de l’Ajuntament d’Alaquàs, Elena Solís i Marian Espert, també directora del centre educatiu.

La cooperativa “Persones de Confiança” va nàixer fa tretze anys com una experiència pionera emmarcada dins del projecte educatiu “Empresa i iniciatives emprenedores” realitzat per l'alumnat de 4t ESO del Programa de Reforç de 4t de l'ESO  (PR4) de l'institut Clara Campoamor d'Alaquàs posat en marxa per a fomentar la iniciativa empresarial entre els joves. Es tracta d'un projecte escolar que té com a objectiu principal crear una nova filosofia d'actuació amb l’alumnat i aprendre a ser competents sent útils a les altres persones. Per la qual cosa, utilitza la metodologia ApS, que és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la Comunitat en un sol projecte molt articulat, en el qual els i les participants s'impliquen en necessitats reals de l'entorn amb la finalitat de millorar-lo.

Pujar