elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs

Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs
  MÉS FOTOS
  Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs - (foto 2)
  Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs - (foto 3)
  Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs - (foto 4)
  Continuen els treballs de restauració dels taulells de les plantes nobles i de la Sala La Torre del Castell d’Alaquàs - (foto 5)

  Una de les intervencions que s'estan realitzant durant aquests dies és la renovació de les proteccions dels taulells de les plantes nobles que estan sent substituïts per nous materials de protecció que contenen dues capes de plàstic tipus cristall que protegeixen i esmorteeixen per tal de permetre l'ús de la sala de manera correcta.

  Pel que fa a la Sala La Torre, s'estan duent a terme diversos treballs per a solucionar el desgast produït durant aquests anys i s'estan reparant els defectes detectats per tal de recuperar-los.

   L’objectiu d’aquestes obres és continuar treballant en la restauració de tots els elements que formen part de la riquesa històrica i artística del Castell d’Alaquàs per tal de contribuir a l’estat de conservació i salvaguarda del patrimoni local.

  Aquests taulells estan considerats per l’equip d’investigadors i restauradors com a obres renaixentistes de gran valor datats dels primers anys del segle XVI. L'actuació compta amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni.

  Pujar