elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les comissions falleres d’Alaquàs participen en una xarrada formativa de seguretat, prevenció i protocol d’actuació per al dia de la Cremà

Les comissions falleres d’Alaquàs participen en una xarrada formativa de seguretat, prevenció i protocol d’actuació per al dia de la Cremà
  • El curs va ser impartit pel cap del Parc de Bombers de Torrent, Francisco Pallardó

MÉS FOTOS
Les comissions falleres d’Alaquàs participen en una xarrada formativa de seguretat, prevenció i protocol d’actuació per al dia de la Cremà - (foto 2)

Un total de 17 falleres i fallers de les diferents comissions d’Alaquàs van participar el passat dissabte 26 de febrer en una jornada de formació teórica i pràctica de seguretat, prevenció i protocol d’actuació per al dia de la Cremà. La xarrada va ser impartida pel Cap del Parc de Bombers de Torrent, Francisco Pallardó.

En la sessió es van oferir diferents coneixements teórics i pràctics bàsics per tal d’ajudar a les falleres i els fallers a realitzar una correcta preparació i posterior crema i extinció del foc, si correspon a les pròpies comissions d’acord a la ubicación, tamany i distribució dels monuments.

Els coneixements es van centrar en aspectes com la mecànica del foc, coneixements d’extintors i el seu funcionament, boques d’incendi, mangueres així com prevenció abans, durant i després de la Crema. Es va parlar també de vies d’evacuació.

Per a posar en pràctica els coneixements adquirits es van realitzar diferents maniobres amb mànega d’incendis i boques sense foc a la Plaça d’Espanya.

En finalitzar el curs, el cap del Parc de Bombers de Torrent va destacar el gran interés per la formació rebuda per part dels fallers i falleres voluntaris que pertanyen a les onze comissions d’Alaquàs.

Pujar