elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre Municipal de Formació clausura dos cursos de formació de lampisteria i auxiliars administratius

El Centre Municipal de Formació clausura dos cursos de formació de lampisteria i auxiliars administratius
  • La formació per a l'ocupació, fonamental per accedir al món laboral

MÉS FOTOS
El Centre Municipal de Formació clausura dos cursos de formació de lampisteria i auxiliars administratius - (foto 2)
El Centre Municipal de Formació clausura dos cursos de formació de lampisteria i auxiliars administratius - (foto 3)

Són un total de 13 els i les alumnes que han participat a l'última edició del programa de formació professional per a l'ocupació que posa a disposició l'Ajuntament d'Alaquàs mitjançant el Centre Municipal de Formació Francesc Ferrer Martí.

Ahir s'acomiadaven del curs que els ha oferit formació en dues modalitats: especialització en lampisteria, calefacció i climatització domèstica, i una altra modalitat destinada a formar auxiliars de serveis administratius.

Arrere deixen diversos mesos d'estudi que han inclòs xarrades formatives i també pràctiques a empreses on han pogut posar en pràctica els coneixements apresos. Amb aquesta clausura de programa el centre suma deu edicions que varen nàixer amb vocació de ser un referent en matèria de formació per a la inserció laboral.

El regidor d'Ocupació Toni Saura volgué felicitar a l'alumnat per aquesta etapa que finalitza i que els suposa noves competències per a afrontar el mercat laboral. Saura ha aprofitat a més per a animar-los a buscar ocupació amb la capacitació professional adquirida i també a seguir formant-se al llarg de la seua vida, per a açò els ha recordat que, l'Ajuntament d'Alaquàs disposa dels programes necessaris per a seguir adquirint coneixements en les matèries que han triat o en altres camps professionals.

Pujar