elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs celebra la festa de fi de curs

El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs celebra la festa de fi de curs
  • Més de 700 alumnes s’han format enguany en els diferents cursos impartits al centre ubicat al Castell d’Alaquàs

MÉS FOTOS
El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs celebra la festa de fi de curs - (foto 2)
El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs celebra la festa de fi de curs - (foto 3)
El Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d'Alaquàs celebra la festa de fi de curs - (foto 4)

 

El Castell d’Alaquàs va acollir ahir dimecres 14 de juny l’acte de cloenda del curs 2022-2023 del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor. Un acte emotiu en el qual va estar present el director del centre, Vicent Sánchez, l’equip de professorat i l’alumnat.

L’acte es va iniciar amb la cerimònia de graduació de les i els alumnes que han obtingut el títol de GES (graduat de secundària), un moment molt emotiu en el qual l’alumnat va mostrar  el seu agraïment envers el professorat i la satisfacció per haver obtingut el Graduat en Educació Secundària i va agrair la gran tasca educativa de l’equip docent del centre

L'acte va estar amenitzat amb gran expectació per les actuacions del grup de Llengua de Signes, encapçalat per la seua professora, Candela Villaescusa, i del cor de l'associació del centre, dirigit per Maria Ángeles Domingo, mostra del treball realitzat durant el curs.

L’equip directiu del centre es troba ja preparant l’oferta formativa del curs vinent. Per això mateix, durant l’acte es va informar sobre els programes que ofereix el centre per al proper curs 2023-2024. L’alumnat es podrà matricular a partir del 4 de setembre.

La direcció del centre i l'equip docent desitgen un feliç estiu a totes les persones que han format part aquest curs de la comunitat educativa i els transmeten el seu agraïment per fer possible un projecte que aporta tanta felicitat i benestar a la localitat.

Pujar