elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs

El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs
  • Alumnat d’Alaquàs, d’Aldaia i d’altres poblacions, mostren els seus treballs de pintura en aquesta exposició que es pot visitar al monument fins a l’11 de maig

MÉS FOTOS
El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs - (foto 2)
El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs - (foto 3)
El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs - (foto 4)
El Centre d'Arts i Oficis d'Aldaia exposa al Castell d'Alaquàs - (foto 5)

La Sala la Torre del Castell d’Alaquàs acull fins a l’11 de maig una exposició de pintura de l’alumnat del Centre d’Arts i Oficis d’Aldaia. Es tracta d’una mostra que ha sigut realitzada durant aquest curs en la qual exposen més de 25 alumnes d’Alaquàs així com també una gran quantitat d’Aldaia i d’altres poblacions veÏnes.

La inauguració va comptar amb la presència de de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Cultura, Marta Murciano, la mestra de pintura, Marta Tárrega Ribes i una gran representació de l’alumnat acompanyat per familiars i amistats. En les intervencions es va destacar la qualitat artística de les pintures, el treball conjunt realitzat entre els dos pobles i la importància de realitzar aquests tipus d’actes per a reivindicar la cultura i l’art.

La mostra és un conjunt aleatori d'obres en les quals cada persona ha plasmat una idea del que en eixe moment li abellia o necessitava pintar. Com a resultat, gaudim d’una exposició rica en temàtica, variada i molt interessant.

Pujar