elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El castell d'Alaquàs es vesteix de Lego

El castell d'Alaquàs es vesteix de Lego
  • Alaquàs inaugura hui divendres 2 de desembre a les 19 hores l’exposició de peces de Lego més gran de la Comunitat Valenciana organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació Valenciana Aficionats als Bricks de Lego (ValBrick)

El Castell d’Alaquàs acollirà a partir de hui divendres 2 de desembre a les 19 hores l’exposició de peces de Lego més gran de la Comunitat Valenciana organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació Valenciana Aficionats als Bricks de Lego (ValBrick). La inauguració tindrà lloc a les 19 hores al monument històric.

Es tracta de la trobada de fans de Lego amb major quantitat de peces exposades i la més extensa fins el moment de tota la Comunitat Valenciana. Sota el nom ‘Castell Brick d’Alaquàs-Trobada Fans de Lego’, ocuparà la major part de les dependències del Castell d’Alaquàs.

L'exposició, en la qual han participat més de 30 persones membres d'aquest col·lectiu, sorprendrà a les i els visitants amb milers de peces, una secció especial de panells expositius, un mosaic de més de dos metres i taules amb visió de 360 graus. La mostra incorpora també el tradicional betlem que any rere any va creixent i que enguany abasta una dimensió mai vista.

La mostra es pot contemplar fins al 15 de gener, de dilluns a diumenge d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Cal recrodar que romandrà tancada els dies 6, 8, 24, 25 i 31 de desembre i 1 i 6 de gener. Els dies 10 i 17 de desembre estarà oberta només per als tallers i el 5 de gener no es podrà visitar per la vesprada.

Per a més informació es pot contactar amb el Castell d’Alaquàs al telèfon 961122828 o amb el Departament de Cultura en el 661956581 en horari de dilluns a divendres d'11 a 14 h i dijous de 16.30 a 19 h o en el correu electrònic cultura@alaquas.org.

Pujar