3 de juny de 2020 3/6/20

Els carrers d’Alaquàs s’omplen al pas de la tradicional cavalcada de les Festes Majors

Els carrers d’Alaquàs s’omplen al pas de la tradicional cavalcada de les Festes Majors - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els carrers d’Alaquàs s’omplen al pas de la tradicional cavalcada de les Festes Majors - (foto 2)
  Els carrers d’Alaquàs s’omplen al pas de la tradicional cavalcada de les Festes Majors - (foto 3)
  Els carrers d’Alaquàs s’omplen al pas de la tradicional cavalcada de les Festes Majors - (foto 4)

  Els col·lectius festers, associacions, clavaries, el món faller i el grup de corresponsals d’Alaquàs van protagonitzar, el dia 2 de setembre, la tradicional Cavalcada de les Festes Majors organitzada per l'Ajuntament d'Alaquàs amb la col·laboració de la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar.

  La desfilada de vehicles es va realitzar per l’itinerari habitual, començant al carrer Antonio Machado, continuant per l'Avinguda Miguel Hernández, la Plaça de la Constitució i el Carrer Major fins arribar a l’Ajuntament, on es trobava l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos junt al regidor de Festes Toni Saura i la resta de regidors i regidores.

  L’empresa Maduixa Teatre va ser l’encarregada de l’animació amb la posada a escena d’impressionats animals gegants que encapçalaven l'inici de la cavalcada i marcaven el pas a la resta de vehicles a la desfilada.

  Un total de 13 camions han desfilat enguany a la cavalcada: AMIAR, Falla Av. Vicent Andrés Estellés, Falla Av. Genovés, Presidents i Falleres Majors de les Falles 2018, Festeres d’Alaquàs 2018, Clavariesses de Sant Miquel 2018, Clavaris de Sant Miquel 2019, Clavariesses dels Dolors 2018, Basquinyes dels Dolors 2018, Joves Corresponsals i la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar amb els seus Majorals.

   

   

   

  Pujar