elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La campanya ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ comença amb èxit de participació

La campanya ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ comença amb èxit de participació
  • Un total de 290 alumnes de l’Institut Dr. Faustí Barbèra han passat fins al moment per la Biblioteca Municipal amb motiu d’aquesta iniciativa

MÉS FOTOS
La campanya ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ comença amb èxit de participació - (foto 2)
La campanya ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ comença amb èxit de participació - (foto 3)
La campanya ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ comença amb èxit de participació - (foto 4)

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs ha posat en marxa el cicle de visites didàctiques ‘Vine a conéixer la teua biblioteca’ per tal d’apropar aquest recurs municipal als centres i col·lectius locals que ho sol·liciten.

El primer centre ha sigut l’Institut Dr. Faustí Barberà d’Alaquàs, que el passat divendres 8 de novembre van participar en la iniciativa amb 290 alumnes. L’alumnat va conéixer de primera mà què ofereix la Biblioteca Municipal, les activitats que organitza, el serveis que hi ha l’abast així com què han de fer per a obtener el carnet i poder emportar-se llibres i pel·lícules a casa.

A més, les jornades es van concloure amb una gimcana ambientada en el gènere de misteri amb motiu de la celebració de la campanya ‘Espanta la por’ que s’ha celebrat fins al 15 de novembre.

El proper 28 de novembre participarà l’alumnat del Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor d’Alaquàs i més alumnat de l’Institut Dr. Faustí Barberà.

Pujar