elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bernardo Palomares repeteix com a candidat de Ciutadans a l'alcaldia d'Alaquàs

Bernardo Palomares repeteix com a candidat de Ciutadans a l'alcaldia d'Alaquàs
  • El regidor de la formació taronja destaca “haver aconseguit millores importants” per al municipi i assegura que “Cs continuarà treballant en aqueix sentit”

Bernardo Palomares ha sigut elegit candidat a l'alcaldia d'Alaquàs en les eleccions de 2023 pels comités autonòmic i nacional de Ciutadans (Cs). L'edil de la formació liberal ha explicat que es presenta de nou perquè “és necessari que hi haja un partit que represente a totes eixes persones de centre, moderades, liberals i progressistes, que volen que governe un partit amb sentit comú, que mire pel bé de tots els veïns i veïnes, sense deixar-se portar per ideologies, i aqueix partit és Cs”.

A més, el regidor de la formació liberal ha subratllat que “en aquesta atípica legislatura, Cs ha aconseguit coses molt importants per a Alaquàs com les ajudes per als hostalers del poble amb l'exempció del pagament de les terrasses i la recuperació per al patrimoni municipal de la Puríssima”.

En la mateixa línia, ha detallat, “la introducció en el PUAM de millores com la instal·lació de plaques solars en tots els edificis municipals, per a aconseguir l'autoproveïment energètic i l'estalvi de quasi un milió d'euros anuals, la col·locació de rampes en totes les voreres per a facilitar la mobilitat dels més vulnerables i les obres necessàries per a evitar inundacions”.

Igualment, ha concretat Palomares, “hem aconseguit que s'incloga en el pla de Gestió d'Infraestructures Verdes, la substitució dels arbres amb fruits de boles, que poblen l'avinguda Camí Vell de Torrent i voltants, per altres varietats que no ocasionen incomoditat i perill per als vianants així com la instal·lació de zones d'esplai caní en tots els parcs”.

Finalment, el regidor del partit taronja ha assegurat que “Cs continuarà treballant en la mateixa línia per a continuar sumant assoliments que permeten millorar Alaquàs, i la vida de tots els veïns i veïnes”.

Pujar