elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Alaquàs es reuneix amb l'agrupació comarcal d'empresaris per a analitzar els efectes del coronavirus

Cs Alaquàs es reuneix amb l'agrupació comarcal d'empresaris per a analitzar els efectes del coronavirus
  • Palomares: “En aquests moments, més que mai, hem de col·laborar per a fer costat a pimes i autònoms a eixir d'aquesta crisi insòlita”

Els regidors de Ciutadans (Cs) Alaquàs, Bernardo Palomares i Mónica Sánchez, s'han reunit amb el president de l'Agrupació Comarcal d'Empresaris, Fidel Blasco, per a “per a analitzar els efectes del coronavirus en les empreses dels polígons del municipi”, ha destacat Palomares.

El portaveu de la formació taronja també ha explicat que “les empreses estan patint les conseqüències d'una crisi insòlita”. Per això, ha defensat, “hem de conjuminar esforços i treballar conjuntament per a poder ajudar-les”. A més, ha detallat, “hem analitzat l'ampliació dels sectors 6 i 7 dels polígons així com el Pla Activa posat en marxa per l'Ajuntament per a pal·liar els efectes de la COVID-19”.

Finalment, l'edil de Cs ha assegurat que “es posen a la disposició de l'agrupació per a continuar col·laborant”. “Des de Cs continuem treballant en possibles iniciatives que ajuden a reactivar l'economia local”, ha conclòs.

Pujar