elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la segona edició del torneig de futbol base 'Jaume Ortí'

Alaquàs presenta la segona edició del torneig de futbol base 'Jaume Ortí'
  • El campionat se celebrarà els dies 1 i 2 de juliol al Poliesportiu Municipal El Terç d’Alaquàs amb la participació de set equips de diferents poblacions de l’àrea metropolitana

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta la segona edició del torneig de futbol base 'Jaume Ortí' - (foto 2)
Alaquàs presenta la segona edició del torneig de futbol base 'Jaume Ortí' - (foto 3)

El Castell d’Alaquàs ha acollit aquest matí la presentació de la segona edició del Torneig de Futbol Base ‘Jaume Ortí’. En l’acte han estat presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Esports,  Fran Evangelista, el president de l’Associació de Futbolistes del València CF, Fernando Giner i el coordinador de l’escola, Lluís Pasqual.

L’Alcalde d’Alaquàs ha felicitat l’entitat esportiva per l’organització d’aquest torneig i la  professionalitat que està mostrant l’associació en la gestió de l’escola i ha recordat la figura de Jaume Ortí, “una persona molt estimada no sols pel món de l’esport sinó també per les veïnes i veïns d’Alaquàs i Aldaia per la seua implicació social i les seues característiques personals”. El primer edil ha insistit a més en què “l’Ajuntament d’Alaquàs està apostant per continuar millorant les instal·lacions esportives per tal que l’escola compte amb el millor servei possible”. Durant la presentació s’ha insistit també en els valors de proximitat, esforç, superació i entrega que es treballen dia rere dia des de l’escola, tant a nivell familiar com dels i les esportistes i que van lligats a l’esport.

En les intervencions s’ha destacat també el gran nivell dels equips que participen en aquest torneig que s’iniciarà el divendres 1 de juliol a partir de les 16 hores de la vesprada i continuarà el dissabte 2 de juliol a partir de les 9 hores del matí. Els quarts de final i la final tindran lloc per la vesprada. Participaran set equips de la categoria aleví: el Valencia CF, subcampió de LaLigaPromises, l’UD Alzira, Torrent CF, Inter San José, Avant Aldaia, FBCD Catarroja i l’Associació de Futbolistes del València CF.

El torneig porta el nom de Jaume Ortí, nascut a Alaquàs, que va morir el 24 de novembre de 2017 i que serà recordat com un dels presidents més carismàtics i estimats de la història del València CF. Es va celebrar per primera vegada l’estiu passat amb la participació de més d’un centenar de futbolistes de la categoria aleví i el triomf per a l’Escola de l’Associació de Futbolistes de Romania.

Pujar