elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers'

Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers'
  • El dilluns 28 d’agost es va celebrar la primera de les rutes d’aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Alaquàs i el col·lectiu Quaderns d’Investigació per a donar rellevància al centre històric i continuar recuperant la memòria de les persones

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, i el director de Quaderns d’Investigació, Enric Juan Redal, van presentar ahir el projecte ‘Els noms antics dels nostres carrers’, una iniciativa per a donar rellevància al centre històric i donar a conèixer els noms antics dels carrers a través de diverses rutes. “Recuperant els noms antics recuperem la memòria de les persones, dels nostres avantpassats perquè una de les responsabilitats que tenim les administracions és transmetre els nostres llegats a les generacions futures per a millorar el coneixement de la nostra identitat”, va destacar el primer edil.

Aquesta iniciativa és l’origen de l’aquesta primera ruta que es va realitzar ahir dilluns 28 d’agost a càrrec de Via Heraclia amb gran èxit de participació. El recorregut es va iniciar a la plaça de la Constitució d’Alaquàs i va continuar pel carrer Benlliures, plaça Els Ollers, carrer Sant Miquel, Carrer Major, carrer Capellà Forriol, plaça del Santíssim, plaça Sant Roc i Castell d’Alaquàs.

El públic assistent va gaudir d’un itinerari cultural teatralitzat que va comptar amb la participación de Teatro a Destajo.

Aquesta activitat forma part de la programació organitzada amb motiu de les Festes Majors d’Alaquàs. En línia amb aquest tipus d’activitats, hui a les 18 hores tindrà lloc la Ruta Històrica AL-AQÜAS al Castell, demà dimecres 30 d’agost a les 20 hores se celebrarà una Visita Teatralitzada Nocturna al Castell i el dijous 31 d’agost la Ruta Sèquies d’Alaquàs.

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 2)
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 3)
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 4)
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 5)
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 6)
Alaquàs presenta el projecte 'Els noms antics dels nostres carrers' - (foto 7)
Pujar