elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta el I Pla Jove Municipal 2023-2026

Alaquàs presenta el I Pla Jove Municipal 2023-2026
  • Aquest pla inclou totes les mesures i intervencions que el Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Alaquàs durà a terme durant aquests 4 anys.

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta el I Pla Jove Municipal 2023-2026 - (foto 2)
Alaquàs presenta el I Pla Jove Municipal 2023-2026 - (foto 3)
Alaquàs presenta el I Pla Jove Municipal 2023-2026 - (foto 4)

Alaquàs va presentar el passat divendres 10 de novembre al Centre Juvenil El Passatge el I Pla Jove Municipal 2023-2026, un compromís assumit per l'Ajuntament d'Alaquàs amb la població jove per tal de millorar les seues condicions de vida i els serveis que s'ofereixen i donar resposta a totes les seues inquietuds i motivacions. L’acte va comptar amb la presència del Regidor de Jovenutat, Cooperació Internacional  i Promoció de la Pau, Javier Antúnez.

La jornada es va iniciar amb dinàmiques grupals a través de les quals les i els participants van conéixer  les dades que s’han recollit en el diagnòstic així com les intervencions que hi formen part. Així mateix, es van comentar les propostes incloses així com el procés desenvolupat fins a l’obtenció del Pla. Es va destacar principalment l’avaluació, els recursos i la participació activa dela joventut tan necessària tant per al procés d’implementació com per a la seua avaluació. A continuació es va parlar del Mercat Solidari 2024 així com de la participació dels Corresponsals Juvenils en la Cavalcada de Reis Mags. Per a finalitzar l’acte es va realitzar un sopar faixat amenitzat amb música.

L’objectiu del Pla Jove d’Alaquàs, que compta amb la subvenció de l'IVAJ, és  fomentar el desenvolupament i la participació activa de la joventut en la societat i fer efectius els seus drets i està dirigit a les i els joves de 12 a 30 anys. El document es pot consultar a través del l’enllaç https://www.alaquas.org/web/documento.asp?id_do=21435 o al Centre Juvenil El Passatge.

Pujar