elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la imatge per a les Falles 2024

Alaquàs presenta la imatge per a les Falles 2024
  • Es tracta d’un disseny obra de Fernando Cervera d’estil gràfic postmodern que reuneix elements patrimonials d’Alaquàs combinats amb trets característics de la festa valenciana

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta la imatge per a les Falles 2024 - (foto 2)
Alaquàs presenta la imatge per a les Falles 2024 - (foto 3)
Alaquàs presenta la imatge per a les Falles 2024 - (foto 4)

Ahir dijous 1 de febrer a la Sala Xemeneia del Castell d’Alaquàs, es va donar cita la societat fallera del municipi per a presentar públicament la imatge gràfica que representarà a Alaquàs a les pròximes falles.

En la cita van estar presents les Falleres Majors d’Alaquàs Ruth Maya i Andrea Pla, l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la regidora de Falles, Sandra Conde, el President Executiu de la Junta Local Fallera, Paco Medina i la resta de components de l’entitat.

Entre el públic assistent també es va comptar amb la presència dels representants de les onze comissions falleres d’Alaquàs, membres de la corporació municipal i amistats i familiars que van voler gaudir del moment.

L’acte es va iniciar amb la projecció d’un vídeo recopilatori de les imatges gràfiques de Falles d’Alaquàs dels últims deu anys

Després, l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura va intervindre per tal de donar la benvinguda al públic assistent. El moment més esperat de la vesprada va arribar quan les Falleres Majors d’Alaquàs descobrien al públic la imatge que representarà enguany les Falles d’Alaquàs per a donar-la a conéixer al món faller.

Seguidament, va ser la regidora de Falles, Sandra Conde qui va explicar que el disseny, obra del dissenyador Fernando Cervera i d’estil gràfic postmodern, està protagonitzat per un monument faller com a element fonamental i vertebrador de la festa

En la seua composició es pot observar també elements patrimonials d'Alaquàs combinats amb elements característics de les nostres falles, com són amb música, alegria, diversió, foc, llums i explosions pirotècniques.

Per últim, es va demanar la presencia a l’escenari dels representants de les comissions per a fer-los entrega d’una còpia en format cartell per a col·locar als casals.

Una emotiva vesprada que sens dubte dona per encetat el calendari frenètic per a la recta final de l’arribada de les Falles al març.

Pujar