elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs presenta la directiva de la Junta Local Fallera i les noves presidències de les falles per a l’any 2025

Alaquàs presenta la directiva de la Junta Local Fallera i les noves presidències de les falles per a l’any 2025
  • L’Assemblea de Presidències va tindre lloc el passat dilluns 13 de maig

MÉS FOTOS
Alaquàs presenta la directiva de la Junta Local Fallera i les noves presidències de les falles per a l’any 2025 - (foto 2)

Alaquàs ja té nova directiva de la Junta Local Fallera així com noves presidències de les comissions falleres per a l’any 2025. El passat dilluns 13 de maig es va celebrar l’Assemblea de Presidències al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alaquàs amb la presència de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Falles, Sandra Conde i les presidències de les onze comissions falleres.

Pel que fa a la nova directiva de Junta Local Fallera, Paco Medina Pasqual continuarà com a president executiu. Comptarà com a vicepresidents amb Miguel Castellanos Martínez, de la Falla Verge de l’Olivar i Vicente Conde Parra de la falla Camí Vell de Torrent. La secretària general i tresorera serà Cristina Viedma García de la falla Bonavista i la vicesecretària serà Alejandra Aldehuela Poveda, de la falla Cervantes. La delegada de festejos serà Susana Campos García de la falla Genovés, el delegats d’esports serà Izan Fernández González dela falla Camí Vell de Torrent i el delegat de logística i activitats diverses serà Paco Moreno Pino, de la falla Avinguda Miguel Hernández.

Les presidències de les onze comissions falleres per a l’any 2025 seran les següents: José García (Falla Avinguda 18 de Juliol; Quique Moreno (Falla Avinguda Genovés); Mar Tatay (Falla Bonavista); Mª José Tárrega (Falla Plaça d’Espanya); Toni Ruiz (Falla Camí Vell de Torrent); Mario Hidalgo, Jaume Hidalgo, César Hidalgo i Luís Martínez (Falla Verge de l’Olivar); Fran Torres (Falla Avinguda Miguel Hernández); David Illescas, Rafi Ovenza i Jorge Jara  (Falla Cervantes); Marta Morcillo, Laura Collada i Brayan Sánchez (Falla Plaça Buenos Aires); Aitor Poveda (Falla Avinguda Vicent Andrés Estellés);  Ismael Gómez, Rafa García i Guillermo Guerrero (Falla Plaça de la Llibertat).

L’Ajuntament d’Alaquàs vol agrair a totes les persones representants el seu treball i implicació i les desitja un bon exercici faller.

Pujar