elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat

Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat
  • L’activitat, emmarcada dins de les Festes Majors d’Alaquàs, va estar conduïda per Via Heraclia amb la participació de Teatro a Destajo

MÉS FOTOS
Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat - (foto 2)
Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat - (foto 3)
Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat - (foto 4)
Alaquàs mostra a la ciutadania el traçat de les sèquies amb un nou itinerari cultural teatralitzat - (foto 5)

“Les Sèquies d’Alaquàs” és el nom de la nova ruta cultural posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per a donar a conéixer a la ciutadania el traçat de les sèquies de la Sequieta, el Terç, el Rollet i el Dijous, així com el patrimoni vinculat a l’aigua i la seua relació amb la vida quotidiana de la gent. Aquest nou itinerari es va estrenar ahir dijous 31 d’agost.

Un itinerari cultural i educatiu teatralitzat protagonitzat i coordinat per Via Heraclia amb la participació de Teatro a Destajo que va mostrar al públic de manera veraç, distesa i dinàmica, com era la vida de les veïnes i veïns d’un poble de l’Horta, les diferentes hortes, les malaties, les sèquies i riuades, les antigues fonts i els temes relacionats amb el treball agrícola i antics oficis.

L’activitat sorgeix arran d’una iniciativa de l’Ajuntament i Quaderns d’Investigació d’Alaquàs per tal de continuar treballant en la investigació i promoció del patrimoni. Es tracta d’un projecte que es completarà amb la senyalització amb plaques als carrers del recorregut de les séquies.

 

Pujar