elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs millora l’accessibilitat en diferents encreuaments del municipi

Alaquàs millora l’accessibilitat en diferents encreuaments del municipi
  • L’objectiu d’aquesta actuació municipal és continuar treballant en l’eliminació de barreres arquitectòniques per a fer d’Alaquàs un municipi totalment accessible

MÉS FOTOS
Alaquàs millora l’accessibilitat en diferents encreuaments del municipi - (foto 2)
Alaquàs millora l’accessibilitat en diferents encreuaments del municipi - (foto 3)

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat hui dilluns 4 de desembre els treballs de millora de l’accessibilitat en diferents encreuaments en la zona residencial del municipi. L’actuació municipal compta amb un pressupost de 48.394 euros i correspon a la tercera fase d’intervenció d’aquest projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques en la zona residencial que té per objectiu fer d’Alaquàs una ciutat totalment accessible.

Les actuacions contemplen la creació de passos accesibles mijtanjant guals de vianants en les zones dels carrers La Música, Mare Josefa Campos i Bonavista.

 Els treballs s’han iniciat al carrer de la Música i es preveu intervindre en altres punts com: carrer Sant Pasqual i carrer Micalet encreuament amb carrer Bonavista; carrer Bonavista amb avinguda General Palafox; carrers Mestre Sanchis Almiñano, Isabel la Catòlica, Josep Lerma Martínez i Federico García Lorca amb Mare Josefa Campos; carrer Música amb Germanies i Salvador Giner amb carrer La Música.

Pujar