elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs contracta tres persones per a la neteja i manteniment de les séquies i l'entorn de l'horta històrica municipal

Alaquàs contracta tres persones per a la neteja i manteniment de les séquies i l'entorn de l'horta històrica municipal
  • Aquestes contractacions van a càrrec del Programa Atur Agrari subvencionat pel Ministeri de Treball

MÉS FOTOS
Alaquàs contracta tres persones per a la neteja i manteniment de les séquies i l'entorn de l'horta històrica municipal - (foto 2)
Alaquàs contracta tres persones per a la neteja i manteniment de les séquies i l'entorn de l'horta històrica municipal - (foto 3)
Alaquàs contracta tres persones per a la neteja i manteniment de les séquies i l'entorn de l'horta històrica municipal - (foto 4)

Tres són les persones contractades per l’Ajuntament d’Alaquàs per a realitzar treballs de conservació de les séquies del terme municipal. El contracte té una durada de tres mesos i finalitzarà el pròxim 3 d’octubre. Són operaris que treballaran aquest estiu per a l’Ajuntament com a peons agraris. La seua funció serà realitzar tasques de desbrossament i neteja de les séquies a la partida del Terç-Dijous i a la resta de l'entorn de l'horta històrica municipal.

Com es fa de manera periòdica, l’Ajuntament d’Alaquàs s’ha acollit un any més al programa Atur Agrari dins dels Plans Especials d'Ocupació en Zones Rurals Deprimides subvencionat pel Ministeri de Treball i ha rebut una subvenció de 26.693,26 euros. L’objectiu d’aquest programa és el desenvolupament rural i del medi ambient, mantenint infraestructures per tal de procurar una millora de la qualitat de vida en l’entorn en què es realitza.

Pujar