elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra la tradicional ofrena de flors de les Falles 2022

Alaquàs celebra la tradicional ofrena de flors de les Falles 2022
  • Les Falleres Majors d’Alaquàs, Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba han tancat la desfilada

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra la tradicional ofrena de flors de les Falles 2022 - (foto 2)
Alaquàs celebra la tradicional ofrena de flors de les Falles 2022 - (foto 3)

Alaquàs ha celebrat el dijous 17 de març la tradicional Ofrena de Flors de les Falles 2022. Un emotiu acte en què han participat les comissions falleres d’Alaquàs i que ha estat presidit per les Falleres Majors d’Alaquàs, Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba, acompanyades de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i de la presidenta executiva de Junta Local Fallera d’Alaquàs, Juli Roselló.

Un emotiu acte en el qual les falleres i fallers reten homenatge a la Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs. el recorregut s’ha iniciat com és tradicional al col·legi públic González Gallarza i ha finalitzat la bastida de l a patrona ubidada a la façana de la parròquia de la Mare de Déu de l’Olivar, després de passar pels carrers Antonio Machado, Sant Joan de Ribera, Pare León, avinguda Miguel Hernández, plaça de la Constitució i Carrer Major.

En primer lloc han desfilat les comissions falleres i a continuació la Junta Local Fallera així com també les Falleres Majors Infantils d’Alaquàs dels quatre últims anys i les Falleres Majors d’Alaquàs dels quatre últims anys.

Un acte molt emocionant per a totes les falleres i fallers del municipi que forma part de la programació organitzada per Junta Local Fallera i que continuarà el dissabte 12 d’octubre amb la missa conjunta i posterior operació kilo i la cremà dels diferents monuments d’Alaquàs.

Pujar