elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets

Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets
  • L’Auditori Nou d’Alaquàs va acollir ahir dimarts 22 de novembre un concert a càrrec de les i els premiats en el XII Concurs de Joves Intèrprets de la Unió Musical d’Alaquàs

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets - (foto 2)
Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets - (foto 3)
Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets - (foto 4)
Alaquàs celebra Santa Cecília amb el Concert de Joves Intèrprets - (foto 5)

Alaquàs va celebrar ahir dimarts 22 de novembre la festivitat de Santa Cecília amb un concert protagonitzat per les i els premiats en el XII Concurs de Joves Intèrprets de la Unió Musical d’Alaquàs celebrat el passat mes de maig. Una activitat organitzada per l’entitat musical per tal de fomentar l’estudi i la passió per la música i mostrar el treball realitzat per l’alumnat durant el curs. En l’acte va estar present  l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura.

El programa es va iniciar amb la interpretació en violoncel de Sonata en Mi menor de B Marcello a càrrec  de l’alumne Artur Besó Santana. A continuació va actuar el percussionista Samuel Lladosa Ventura, que va interpretar Morris Dance de William Kraft; després li va arribar el torn a Azahara Mena Gascón que amb flauta va interpretar Sonata 5 in C, kv. 14 (Allegro-Allegro) de W. A. Mozart. A continuación, Ada Gramaje López va tocar al piano Leyenda d’Isaac Albéniz i l’oboè Alejandro Ponce que va intepretar Quarteto en Fa M (1r i 3r mov) de Wolfgang A. Mozart. Va actuar com a pianista acompanyant Adriana Obszarny Llosa.

Pujar