elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022

Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022
  • Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba ja són les màximes representants del món faller d'aquesta localitat valenciana

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 2)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 3)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 4)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 5)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 6)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 7)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 8)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 9)
Alaquàs celebra l'exaltació de les seues Falleres Majors per a 2022 - (foto 10)

Aquest dissabte, dia 22 de gener a l'Auditori Nou d’Alaquàs es celebrava l'acte d'Exaltació de les Falleres Majors d’Alaquás 2022. Judith Díaz Gomariz i Sara Morcillo Torralba van ser exaltades en una vetlada on es va donar cita tota la societat fallera del municipi.

L’acte es va inciar a un espectacle de dansa clàsica, a continuació arribava el moment més esperat, el de rebre sobre l’escenari a les màximes representants falleres per a l’exercici 2022: Judith Díaz Gomariz, Fallera Major Infantil d’Alaquàs i Sara Morcillo Torralba, Fallera Major d’Alaquàs. L’Alcalde del municipi Toni Saura, acompanyat pel Regidor de Falles Álex Ramos, va imposar la banda i la joia que les acredita com a màximes representants.

La nit va comptar com a mantenidora amb Julia Roselló Giménez, Fallera Major d’Alaquàs 2008 i actual Presidenta Executiva de la Junta Local Fallera del municipi. Seguidament

va ser l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, qui va dirigir unes paraules a les recent exaltades Falleres Majors on va destacar la seua voluntat de continuar representant al món faller d’Alaquàs desprès dels últims anys de dificultats i d’entrebancs marcats per la pandèmia.

No van faltar les felicitacions de les Juntes Locals convidades i com no, de les 11 comissions Falleres d’Alaquàs, per tancar una vetlada màgica.

 

Pujar