elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana

Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana
  • L’acte de commemoració del Dia de la Policia Local tindrà lloc el divendres 20 d’octubre al Castell d’Alaquàs

MÉS FOTOS
Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana - (foto 2)
Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana - (foto 3)
Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana - (foto 4)
Alaquàs celebra les III Jornades de Protecció Ciutadana - (foto 5)

Alaquàs celebra aquesta setmana les III Jornades de Protecció Ciutadana creades amb l’objectiu de posar en valor el treball i l’esforç de les forces i cossos de seguretat i apropar la policia a la ciutadania.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, va ser l’encarregat ahir dimarts 17 d’octubre d’inaugurar aquestes jornades i va destacar la importància “d’aquests tipus d’actes per tal de donar a conéixer el treball que els cossos i forces de seguretat realitzen en totes les seues vessants” i va valorar de manera positiva el compromís amb la formació per part de totes les i els agents. En l’acte va estar present el Comissari en Cap de la Policia Local d’Alaquàs, Antonio Carrasco, a qui el primer edil va agrair el treball realitzat en la coordinació d’aquestes jornades. Van assistir també la Cap de Policia Nacional de Xirivella-Alaquàs-Aldaia, Cristina Arjona, els caps de Policia Local d’Aldaia i Xirivella i una representació d’agents policials.

L’acte es va iniciar amb la xarrrada “Policia Loca i Judicatura” a càrrec de la Magistrada-Jutgessa Titular del Jutjat d’Instrucció nº 1 de Torrent, María Teresa Vicedo Segura, que va centrar la seua intervenció en el desenvolupament del treball diari que realitza la Policia Local, principalment en les funcions relacionades amb el jutjat. Va fer referència també a les actuacions d’atestats amb persones detingudes.

A continuació va tindre lloc la xarrada “Estadística Policial en incidents violents” a càrrec de Carlos Cordero, en representació de l’Institut Tàctic d’Estudis Policials (ITEPOL), que va parlar sobre agressions a agents policials.

Els actes continuaran demà dijous 19 d’octubre amb la xarrada “Consells de seguretat per a persones majors” al Centre Social Benàger a càrrec de Policia Nacional. El divendres 20 d’octubre a les 12 hores tindrà lloc l’acte de commemoració del Dia de la Policia Local en el qual es reconeixerà el treball de les i els agents.

Pujar