elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs, seu autonòmica per a la formació d'unitat canines

Alaquàs, seu autonòmica per a la formació d'unitat canines
  • Alaquàs acull el curs d’Acreditació d’Unitats Canines de la Comunitat Valenciana

MÉS FOTOS
Alaquàs, seu autonòmica per a la formació d'unitat canines - (foto 2)

El dilluns 26 de juny es va iniciar a Alaquàs el curs d’Acreditació d’Unitats Canines organitzat per la Generalitat Valenciana. Diferents unitats dels cossos de Policia Local de tota la Comunitat Valenciana, com València, Castelló i Benidorm entre altres, es van donar cita per a participar en aquest curs de re-certificació d’unitats canines.

El curs va ser impartit per professorat pertanyent, entre altres, a la Unitat Canina de la Policia Local d’Alaquàs i va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Girona.

La jornada es va iniciar amb el procés de preselecció de cadells aptes per a accedir al curs de formació que tindrà una durada quatrimestral i en el qual es formaran els futurs membres de les unitats canines, tant a nivell teòric com principalment pràctic. Durant aquest primer triatge s’avaluen les condicions dels cadells i es discrimina aquells que presenten aptituds i característiques aptes per a desenvolupar la seua futura adscripció a unitats canines. Del total d’animals presentats, sols els 25 millors accediran al curs de formació del qual la Generalitat Valenciana experidirà els corresponents títols habilitants.

Pujar