elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs i Aldaia renoven el seu conveni de col·laboració per al manteniment de les zones limítrofes d’amdues poblacions

Alaquàs i Aldaia renoven el seu conveni de col·laboració per al manteniment de les zones limítrofes d’amdues poblacions
  • Aquest conveni és una mostra més de la importància que té la col·laboració entre administracions locals per a l’ús eficient de recursos

Alaquàs i Aldaia han renovat aquesta setmana el seu conveni de col·laboració per al manteniment de les zones limítrofes d’ambudes poblacions. L’Alcalde d’Alaquàs,Toni Saura, i l’Alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján van signar el document ahir dilluns 26 de setembre.

Aquest acord és una mostra més de les bones relaciones entre aquests dos municipis límitrofes i la importància que té la col·laboració entre administracions per tal de fer un ús eficient dels recursos que garantisquen uns serveis de qualitat.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament d’Aldaia torna a encomanar la gestió a l’Ajuntament d’Alaquàs de les competències pròpies en matèria de gestió urbanística de la dotació pública anomenada Albereda Nord, concretament en la parcel·la resultant de la modificació puntual número 36 del PGOU d’Aldaia i la número 1 del PGOU d’Alaquàs. Alaquàs assumeix les tasques de manteniment en aquesta zona i vials contigus com Sant Pius X, plaça Francesc Tàrrega, carrer Pare Lleó, Plaça del Rollet i carrer Rafael Alberti.

 

Pujar