elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acull el primer festival de bandes de música

Alaquàs acull el primer festival de bandes de música
  • La Banda Simfònica del Centre Instructiu Art i Cultura de la Vall d’Uixò i la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs protagonitzen el I Festiband Vila d’Alaquàs

MÉS FOTOS
Alaquàs acull el primer festival de bandes de música - (foto 2)
Alaquàs acull el primer festival de bandes de música - (foto 3)
Alaquàs acull el primer festival de bandes de música - (foto 4)
Alaquàs acull el primer festival de bandes de música - (foto 5)
Alaquàs acull el primer festival de bandes de música - (foto 6)

Alaquàs va acollir el passat divendres 7 de juliol el I Festiband Vila d’Alaquàs organitzat per la Unió Musical d’Alaquàs amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs. Una iniciativa creada per a establir i ampliar les relacions musicals i culturals amb altres societats musicals. L’acte es va iniciar amb una desfilada de les dues bandes pels carrers d’Alaquàs i a continuació es va encetar el festival de bandes.

La primera en actuar va ser la Banda Simfònica del Centre Instructiu Art i Cultura de La Vall d’Uixò dirigida per Pep Domínguez i Martín que van interpretar el pasdoble ‘Art i Cultura’ d’Ivan Romero i Pinos de Roma d’Ottorino Respighi (arr. Ton van Grevenbroek). La segona part del festival va estar protagonitzada per la Banda Simfònica de la Unió Musical d’Alaquàs, dirigida per Mikael Celda. En la seua actuació van interpretar “Las Arenas”, “Las aventuras del Principito” i “Expeditions”.

En l’acte van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura  i membres de la Corporació Municipal, el Regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixò, Jorge Marqués, el president de la Unió Musical d’Alaquàs, Toni Monzó i la presidenta del Centre Instructiu Art i Cultura de La Vall d’Uixò, Carmina Puchol.

Després de les intervencions d’agraïment, els presidents de les societats musicals van posar en els seus estandars dos corbatins en record d’aquest dia. A continuació, l’Alcalde d’Alaquàs va obsequiar les entitats musicals amb una placa commemorativa així com un quadre de la commermoració del 20 aniversari del Castell d’Alaquàs per a l’Ajuntament de La Vall d’Uixò. Es va obsequiar a la societat castellonense amb una placa per la seua participació per part de la UMA.

Pujar