elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alaquàs acull aquesta setmana la IXa edició del Certamen Nacional de Teatre Escenalaquàs

Alaquàs acull aquesta setmana la IXa edició del Certamen Nacional de Teatre Escenalaquàs
Alaquàs acull aquesta setmana la IXa edició del Certamen Nacional de Teatre Escenalaquàs
  • El certamen, organitzat per Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs, se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol

La companyia Carabau Teatre i l’Ajuntament d’Alaquàs han posat en marxa un any més el Certamen Nacional de Teatre ESCENALAQUÀS que enguany arriba a la seua IXa edició. El certamen se celebrarà al Castell d’Alaquàs els dies 28, 29 i 30 de juny i 1 de juliol. Es tracta d’un certamen que amb el pas del temps s'ha convertit en tot un referent tant a nivell autonòmic com a nivell nacional a través de la qual s'ofereix la possibilitat de mostrar muntatges teatrals de qualitat artística notable en un lloc molt especial com és el claustre del Castell d'Alaquàs. Tot un referent de primer ordre de teatre aficionat.

El festival s'iniciarà el dimecres 28 de juny a les 22:30 hores amb  "LONG FORM IMPRO" del  grup d'improvisació IMPROU. Les representacions continuaran el dijous 29 de juny a les 22:30 hores amb "ELS DIES DE LA NIT" de la companyia Font Viva Teatre i el divendres 30 de juny a les 22:30 hores tindrà lloc "EL EUNUCO" de Tejuba Teatro. El dissabte 1 de juliol a les 22:30 hores li arribarà el torn a "LA VISITANTE" de la companyia Mamántula Producciones, actuació que en finalitzar donarà pas a la clausura del certamen i lliurament de diplomes. En l'apartat de MICROTEATRE es podrà  gaudir de tres passades consecutives de 3 obres microteatrals, el divendres 30 de juny i dissabte 1 de juliol a les 19, 19.30 i 20 h.

El certamen es completarà amb la representació de tres peces de microteatre que tindran lloc el divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol a les 19, 19:30 i 20 hores.

El preu de l'entrada per assistir al certamen és de 8 euros per representació de dijous a dissabte i 3 euros per passe i persona pel que fa a les obres de microteatre. Per a veure totes les representacions es pot adquirir un abonament per 15 euros que inclou l’entrada a totes les obres i microteatres. Per a la representació del dimecres, l’entrada serà gratuïta prèvia adquisició d’invitació en línia o en taquilla fins a completar aforament.

Les entrades i els abonaments es poden adquirir  a través de l’espai de reserves de la pàgina web municipal www.alaquas.org/entradas o en la taquilla del Castell els dies 26 i 27 de juny de 19 a 21 hores, els dies 28 i 29 de juny de 21:30 a 22:30 hores, el dia 30 de juny i l’1 de juliol de 18 a 19 hores i de 21:30 a 22:30 hores. El pagament és exclusiu amb tarjeta. Més informació a https://www.escenalaquas.comwww.facebook.com/escenalaquas/

Pujar