elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs

Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs
  • Més de 200 persones assisteixen a la presentació de la tercera novel·la de l’investigador local que va consistir en una posada en escena original que va combinar teatre i música coral amb la col·laboració de Thíasos Coral.

MÉS FOTOS
Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs - (foto 2)
Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs - (foto 3)
Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs - (foto 4)
Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs - (foto 5)
Adrià Hernández presenta “Hijos de Abraham” al castell d’Alaquàs - (foto 6)

L’investigador local Adrià Hernández va presentar ahir la seua tercera novel·la “Hijos de Abraham” en un acte que va consistir en un espectacle de teatre i música coral i que va comptar amb l’assistència de més de 200 persones. Van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, regidores i regidors de la Corporació Municipal, ex alcaldes d’Alaquàs i alcaldies de l’Horta Sud de diferents generacions.

Aquesta obra tanca una trilogía que inclou “La Hoja de Malva” y “Los Baños del Callejón” en les quals es recrea com era la vida d’Alaquàs i del Regne de València entre els segles XIV al XVII. En aquest cas, l’obra té com a protagonista Baltasar Pardo de la Casta, que va arribar ser Virrey de Mallorca entre altres càrrecs importants en la Corona d’Aragó.

L’autor ha cedit aquesta novel·la a l’associació solidària local Cor de Vila amb la qual col·labora des dels seus inicis. El llibre es pot obtindre a a través de donatius d’un mínim de 15 euros a l’entitat local.

L’acte es va iniciar amb la presentació del voluntari de l’associació, Pau del Olmo i va comptar amb la intervenció de l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i de la presidenta de Cor de Vila, Marta Murciano. A continuació va fer entrada en l’acte Ana de Palafox y Cardona, esposa de Baltasar Pardo de la Casta, interpretada per Susana Lázaro de Via Heraclia. Posteriorment Thiasos Coral va recrear una de les majors agressions al col·lectiu jueu a Mallorca al segle XVII. En la part final, va fer entrada Adrià Hernández, vestit de musulmà, que va saludar el públic en valencià, castellà i àrab i va posar en valor la riquesa del valencià al llarg dels anys.

Pujar