25 de febrero de 2021 25/2/21

Sensibilització contra la violència de gènere a l'IES de Rafelbunyol

Sensibilització contra la violència de gènere a l'IES de Rafelbunyol - (foto 1)

  Aquesta setmana han donat inici en l'IES de Rafelbunyol la campanya de l'IVAJ de sensibilització contra la violència de gènere "No em toques el whatsapp".

  Una campanya que inclou activitats, tallers i una exposició i que s'està desenvolupant en col·laboració amb la regidoria de joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol i l'àrea de joventut de la Mancomunitat de l'Horta Nord.

  Unes activitats que tindran lloc durant tres setmanes i comptarà amb l'exposició de treballs de l'alumnat de l'IES d'anteriors edicions. Als tallers treballaran continguts específics per a desmuntar estereotips, descobrir les claus que ajuden a detectar la violència en totes les seues manifestacions i poden ser un punt inicial de reflexió i debat que permeta generar un canvi d'actitud i relacions sanes i atractives entre jóvens.

  "Som conscients, per la informació rebuda a través estudis i investigacions sobre el tema, que les persones joves són més tolerants que el conjunt de la població amb la violència de control. Per això, és essencial que les polítiques públiques estiguen orientades a erradicar qualsevol conducta violenta i incidir en les causes que l'originen" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Des de les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament de Rafelbunyol ens impliquem a millorar el futur de la nostra joventut, incidint en les conductes nocives, analitzant el seu origen i amb una sensibilització i conscienciació transversal que les modifique" relata Rosa Azor, regidora de totes dues àrees.

  Subir