3 de marzo de 2021 3/3/21

El quintet de metals "Al Vent" actua a Benifairó

El quintet de metals "Al Vent" actua a Benifairó - (foto 1)

    Aquest diumenge, a les 18'30h, actua a l'Auditori Municipal de Benifairó el quintet de metalls «Al Vent». El concert s'emmarca dins la programació cultural anual del poble valldignenc.

    El quintet «Al Vent» celebra aquest any el seu 25 aniversari, dada a destacar si copsem la vida efímera de molts dels grups de música clàssica que naixen al País Valencià. El QMAV és un grup versàtil amb un repertori que abasta sis segles de música, des de l'edat mitjana fins al segle XXI. En la seua dilatada trajectòria el quintet ha participat en festivals de música clàssica, cicles de joves intèrprets, audicions educatives, festivals de jazz, esdeveniments esportius i un llarg etc, al que se sumen diversos treballs discogràfics com «3.650 dies» i «Vents de Festa...?» "

    Aquest grup musical no només es dedica a interpretar sinó que fomenta la creativitat artística amb un gran nombre d'arranjaments i composicions pròpies, destacant encàrrecs regulars a compositors valencians, fruit dels quals han eixit obres com "Tocatta, Chorale e ADBEC" del benissenc Javier Santacreu i "Simfonieta QMAV" del nucier Ximo Cano.

    El QMAV oferirà a Benifairó un concert eclèctic, que va des de l'obertura de Guillem tell de Rossini, fins arranjaments de música popular valenciana i la curiosa composició per a tub de reg i quartet.

    Subir