8 de marzo de 2021 8/3/21

L’IEVA convoca la tercera edició del Premi al Millor TFG

L’IEVA convoca la tercera edició del Premi al Millor TFG - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L’IEVA convoca la tercera edició del Premi al Millor TFG - (foto 2)

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca la tercera edició del premi al millor Treball Final de Grau (TFG) que investigue i aporte dades noves relatives al coneixement de qualsevol dels diferents aspectes de la Vall d’Albaida, i que s’haja presentat dins de la programació ordinària dels estudis que estiga cursant qui el presente (en primera o segona convocatòria).

  Hi pot participar tot l’alumnat que haja presentat el treball de final d’estudis dins de la normativa universitària a què haja d’atendre a raó de la universitat on faça els estudis. S’hi poden presentar alumnes de qualsevol universitat, sempre que el tema d’investigació tinga per objecte la Vall d’Albaida des de qualsevol aspecte a considerar en la seua especialitat formativa.

  Com a novetats, en aquesta nova convocatòria s’ha eliminat la limitació d’edat dels estudiants que puguen optar al premi, i se n’ha augmentat la dotació econòmica fins als 800 euros. El termini per a presentar la documentació acabarà el 24 d’octubre de 2021.

  Subir