3 de marzo de 2021 3/3/21

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells repartirà un llibre als xiquets i xiquetes nascudes al municipi

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells repartirà un llibre als xiquets i xiquetes nascudes al municipi - (foto 1)
  • “M’agrada el meu poble, Albalat dels Sorells”, és un conte per a promoure la lectura i l’estima pel nostre poble

  • L’obsequi és un record per donar la benvinguda al món a les “personetes” que han nascut al municipi

MÁS FOTOS
L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells repartirà un llibre als xiquets i xiquetes nascudes al municipi - (foto 2)

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha presentat el conte, “M’agrada el meu poble, Albalat dels Sorells”, un llibre què ha estat dissenyat per la il·lustradora Lluïsa Beltrán, imprés per Aduo i editat per l’Ajuntament. Aquest conte serveix per donar la benvinguda al món a les xiquetes i xiquets que han nascut al municipi i també fer arribar al públic lector, la sort de ser i sentir-se d’un poble com el nostre.

Amb aquesta iniciativa, la regidoria d’Educació i Infància, no només felicita la llavor de les mares i pares per emprendre el meravellós camí de ser progenitors, sinó que al mateix temps, vol apropar als xiquets i xiquetes al fantàstic món de la literatura i la cultura en general, i de pas, animar-los perquè estimen el seu poble i l’entorn físic d’allò que serà l’escenari de la seua infantesa.  Però també cal ressaltar la part humana, la convivència i les relacions, les quals es reflecteixen en l’harmonia de les il·lustracions i colors emprats per deixar veure altres valors importants com la llum mediterrània.

La presentació del conte va estar a càrrec de la regidora d’Educació i Infància Marisa Gimeno, la il·lustradora d’Aduo Lluïsa Beltran i l’alcalde de la localitat Nicolau Claramunt. En aquesta primera edició, el conte es repartirà als xiquets i xiquetes que hagen nascut els anys 2017, 2018 i 2019 i més avant, continuarem amb els nascuts en 2020.

Segons ens comenta la regidora d’Educació i Infància, Marisa Gimeno: “La idea és que tots els anys les xiquetes i xiquets que nasquen a Albalat dels Sorells, tinguen el seu conte. D’aquesta forma, l’ajuntament pretén fomentar la lectura i donar la benvinguda a aquelles xiquetes i xiquets que han nascut al municipi.“

Subir