7 de marzo de 2021 7/3/21

Aquest cap de setmana es clausura el 700 aniversari de la Pobla Llarga

    Durant tot aquest any 2017, la Pobla Llarga ha estat celebrant els 700 anys de la seua fundació. Aquest cap de setmana s'han organitzat distints actes que clausuraran aquesta celebració.
    El divendres a les 19:30 h a la Casa de la Música es presentarà el nou llibre de l'historiador local Josep Lluis Navarro. El seu primer llibre de 2003 va ser fonamental per a la Pobla i en aquest aporta molt més documentació sobre el nostre poble.

    El dissabte està programada la II fira de nadal, microteatres (El metge D Ricardo Reig" y "El bandoler Jeroni") de Joan Català i dirigit per Rafa Miragall. I teatre infantil (On estan els monstres? de la Companyia Disparatario).
    El diumenge Trobades de dansades, acte dirigit per Eugeni Alemany amb la presencia del el conseller de Hisenda i Model Economic, D. Vicent Soler, i de D. Antoni Such Botella Director General d'Administració Local de la Generalitat Valenciana on es projectarà el tràiler del documental històric de la Pobla Llarga i el tràiler del 700 aniversari. També una exposició de fotografi a "Tota una Vida a la Pobla Llarga" i presentació de la maqueta de la Pobla fundacional, a càrrec de Joan Català (lloc: Saló d'actes de la Casa de la Cultura).

    Subir