28 de enero de 2021 28/1/21

Ontinyent se suma a la iniciativa “Xicotet Comerç. És el seu torn” per a reivindicar un consum més pròxim i sostenible

Ontinyent se suma a la iniciativa “Xicotet Comerç. És el seu torn” per a reivindicar un consum més pròxim i sostenible - (foto 1)
  • La campanya posada en marxa per la Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València persegueix la declaració d'un Dia Mundial del Xicotet Comerç

L'Ajuntament d'Ontinyent i l'associació de comerciants Comerç IN de la localitat se sumen al suport a la campanya “Xicotet comerç. És el seu torn”. Es tracta d'una iniciativa promoguda a nivell autonòmic per la Confederació Confecomerç-CV que persegueix la declaració d'un Dia Mundial del Xicotet Comerç.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i la presidenta de Comerç IN, Mª José Alhambra, coincidien en destacar la importància d'un model comercial “que preserva el medi ambient, evita la contaminació i es preocupa i vela pel manteniment del municipi”. La campanya inclou entre altres coses una recollida de signatures a través de la plataforma Change.org, sorteigs, regals i accions a través de les xarxes socials.

Subir