elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1100 joves participen en un centenar d'activitats impulsades per la Regidoria de Joventut

Més de 1100 joves participen en un centenar d'activitats impulsades per la Regidoria de Joventut

    Més de 1100 joves han participat enguany en un centenar d'activitats municipals impulsades per l'Ajuntament d'Ontinyent a través de la Regidoria de Joventut i adreçades als i les joves de 12 a 30 anys. La programació trimestral concloïa amb el taller de conta-contes aquest passat cap de setmana amb Almudena Francés.

    La regidora de Joventut, Katty Ushiña, destacava el treball fet des de la Regidoria durant tot l'any per oferir activitats que "impulsen al jovent de la nostra ciutat a estar més actiu per tal de combatre el sedentarisme i establir vincles i relacions socials entre este grup de la societat", explicava. En la programació de joventut s'han inclòs, per primera vegada, els cursos formatius que "tant en el cas del Monitor de Menjador Escolar com en el de Necessitats Educatives Especials es van superar les inscripcions límit. Un total de 75 persones han pogut rebre el seu certificat que els donarà una nova oportunitat laboral", manifestava Ushiña.

    Així, entre les activitats oferides es troba l'exposició #InSostenible del Fons Valencià per la Solidaritat, organitzada per la regidoria de Joventut, que va comptar amb quasi 400 visitants. A més, ha hagut un curs d'introducció als primers auxilis; masterclass de zumba; formació en comunicació digital; un curs de llengua de signes; tallers de fotografia, defensa personal, papiroflexia, tir amb arc, dibuix creatiu o mecànica de bicicletes; cinema; karaoke; videojocs i jocs de taula; escola canina; rutes senderistes; així com torneigs de jocs i xerrades, entre moltes altres. La regidora resaltava especialment la bona acollida dels tallers d'alimentació saludable o els diferents tallers d'anglès, així com l'obertura de l'Espai Jove els divendres i dissabte de vesprada de març a juny, i de dilluns a dissabte en juliol

    El regidor coordinació de l'àrea, Óscar Borrell, destacava que en conjunt "la valoració que ens ha arribat tant per part dels i les joves participants com de les persones encarregades de les activitats ha estat molt positiva. Hem oferit moltes activitats i de qualitat, anem augmentant any rere any l'oferta, i estos bons resultats en animen a seguir treballant en esta línia", concloïa.

    Pujar