26 de febrero de 2021 26/2/21

Reunió de coordinació d'emergència per pluges

Reunió de coordinació d'emergència per pluges - (foto 1)

  La regidora delegada de Seguretat, Àngels Pérez ha informat aquest matí sobre el resultat de la reunió que s'ha mantingut i on han participat regidors, funcionaris de diversos departaments municipals així com representants dels bombers, Guàrdia Civil, Policia Nacional, Creu Roja i protecció Civil.

  El motiu de la trobada ha estat ultimar el dispositiu en el que ja s'estava treballant els últims dies davant l'episodi de fortes pluges previst per hui i els pròxims dies, tal com s'ha comunicat des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana.

  Pérez ha informat que actualment el nivell d'emergència és taronja per la qual cosa s'ha activat el protocol per a aquest tipus d'incidències.

  "Es tracta d'una reunió preventiva, ja que ens trobem en fase de pre alerta. Hem repassat els diferents dispositius i accions que s'haurien de posar en marxa en cas d'incidències".

  La regidora delegada de Seguretat ha incidit que en aquest tipus de situacions, s'ha de recórrer als canals oficials de comunicació com la web municipal i les xarxes socials del consistori i alhora ha sol·licitat que no es difonguen rumors basats en notícies falses.

  Subir