5 de marzo de 2021 5/3/21

Actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents

Actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents - (foto 2)
  Actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents - (foto 3)
  Actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents - (foto 4)

  L’Alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada de Gestió responsable del Territori, Alícia Izquierdo, han visitat aquest migdia dues noves zones d'actuació de regeneració paisatgística i ambiental a la carretera del Grau i adjacents.

  Així, en el primer tram, entre la rotonda de l’Alqueria Laborde i la de Daimús, es pretén, d’una banda, unificar la vegetació arbustiva de la mitjanera central (1.305 ml totals) i de la mitjanera amb el carril bici (1.215 ml totals), per a la qual s’eliminaran els arbustos secs i deteriorats d’Hibiscus, deixant els trams de Meriun oleander “Nana” que estan en bones condicions, plantant-se Nerium oleander “Nana” de color rosat, a més de la col·locació de malla anti-herbes  i cobreix-sòls. En les zones verdes adjacents a la vorera lateral s’hi plantarà arbrat i arbustos, així com la instal·lació de mobiliari urbà.

  Pel que fa al segon tram, entre la rotonda de Daimús i la del Centre Social Marcel·lí Pérez del Grau, s’hi millora la mitjancera lateral amb la urbanització les Foies, tanques (‘setos’) d’entrada al Grau... S’hi pretén replantar les  falles de palmeres i tanques, així com plantar arbrat en les zones adjacents a la rotonda de Daimús, com l’illeta enfront de la rotonda i Family cash, així com la col·locació de malla anti-herbes, aportació de triturat de restes de poda, etc...

  El termini d’execució per a la completa finalització és d’un mes i mig. El pressupost ascendeix a 47.677,89 €.

   

  Subir