elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 25.000 persones visiten durant aquest estiu l'exposició de "La Caixa"

Més de 25.000 persones visiten durant aquest estiu l'exposició de "La Caixa"

    El regidor delegat de Cultura, Joan Muñoz, ha fet aquest matí les activitats culturals programades pel seu departament durant aquest estiu.

    El regidor s'ha mostrat satisfet de les xifres d'afluència i ha declarat: "es reforça la nostra teoria que no calen grans esdeveniments per a tenir activitats que suposen un al·licient per a turistes, visitants i residents de Gandia amb gran acceptació i sense que això supose un cost elevat per a les arques municipals".

    Així, l'exposició de gran format organitzada per "la Caixa", "Romanorum Vita" va congregar durant els 53 dies que ha estat oberta al públic al Grau un total de 25.603 persones. Respecte d'això el regidor ha declarat que "els mateixos organitzadors ens han felicitat, ja que ha tingut més afluència de públic que quan va estar a València. I tot malgrat que en aquesta ocasió hi havia moments que hi havia cues a causa de les característiques de la mostra". La majoria dels assistents han estat públic familiar, visites escolars i gent gran.

    Pel que fa al Circ al Port, Muñoz ha informat que va comptar amb una mitjana de 250 espectadors mentre que el Cine Pot al Palau va finalitzar amb les últimes projeccions esgotant les entrades a mesura que el públic anava coneixent la iniciativa.

    Finalment, l'edil ha anunciat que “la Caixa” ja ha informat al consistori la seua intenció de portar una nova mostra de gran format per al pròxim estiu.

    Pujar