elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop

Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop
    MÉS FOTOS
    Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop - (foto 2)
    Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop - (foto 3)
    Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop - (foto 4)
    Més de 1.500 persones van gaudir amb la tercera edició de Cultur Pop - (foto 5)

    La primera jornada de la III Cultur Pop celebrada dissabte passat 23 de març a Gandia va ser tot un èxit. Els jardins del Centre Cívic Roís de Corella es van omplir de famílies que van gaudir amb les actuacions de l'espectacle itinerant infantil de la Colla d'À Punt.

    Durant la jornada, xiquets i xiquetes van compartir de manera gratuïta un complet programa d'activitats, tallers i concerts oferits pels personatges infantils més populars de la televisió pública valenciana, els Bíters, que van tindre un protagonisme especial entre els més xicotets. També va haver-hi cançons i teatre amb les rondalles més conegudes d'Enric Valor.

    L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, la regidora delegada de Mediació i Convivència, Àngels Pérez, i la presidenta de la Junta de Districte Roís de Corella, Liduvina Gil, qui ha mostrat la seua satisfacció ja que el Centre Cívic Roís de Corella “s'ha mostrat com un espai intergeneracional adequat per a tota mena d'activitats i, enguany, en la tercera edició de Cultur Pop, s'ha revalidat l'assistència, ja que més de 1.500 persones van estar al matí i a la vesprada. Estem satisfets que aquesta oferta agrade”.

    A partir del dia 1 d'abril hi haurà activitats per a totes les edats i, a més, la joventut disposarà d'una programació d'oci alternatiu “per a evitar la pràctica que hi ha de consumir alcohol els caps de setmana”, ha assenyalat Gil.

    La programació de la III Cultur Pop continua fins a juny amb un esdeveniment infantil mensual. El 12 d'abril a les 17.30 hores actuen Lore i els colors perduts.

    El 17 de maig a les 17.30 hores els més xicotets podran cantar i ballar amb Color Band.

    L'última cita de la programació  serà l'1 de juny. A les 17 hores començarà l'Aventura medieval, teatre de carrer itinerant.

    Pujar