27 de febrero de 2021 27/2/21

EU Borriana aborda el futur del projecte urbanístic Golf Sant Gregori en una xerrada tècnica

  El col·lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià a Borriana ha organitzat una xerrada sobre el futur del projecte urbanístic olf Sant Gregori, que pretén convertir bona part del nord del terme municipal en un espai per a habitatge vacacional i un camp de golf.

  L’encarregat d’abordar este tema será l’advocat i especialista en urbanisme José Lis Ramos, que ha estudiat en profunditat el proecte i les seues implicacions legals.

  La xerrada tindnrà lloc a la sala multifuncional del primer pis del Centre de Cultura “La Merçé” de Borriana, el divendres 23, a les 19.00 hores. Després del a seua intervenció els assistents podrán participar i resoldre tots els dubtes en el torn de preguntes.

  Ramos ha sigut un referent en la defensa del territorio davant els abusos urbanistics. Fruit del a seua tasca es va aconseguir paralitzar el proecte urbanistic liderat per RitaBarbaerà que pretenia derribar bona part del Cabanyal de València.

  També ha sigut part fonamental en la defensa de les zones humides, la nul·litat del PAI de Mundo Ilusión (18 milions de m2 en Orpesa Cabanes) o la obtenció de la primera condemna per corrupció urbanística d’un Alcalde a Espanya (en 2001).

  Ramos ha participat de ponent  en jornades referides a la corrupció urbanística i en màsters d’urbanisme i patrimoni històric. També ha sigut professor en la escola de practiques jurídiques del Col·legi Oficial d’Advocats de Valencia.

  Subir