25 de febrero de 2021 25/2/21

Un nou panell instal·lat a l’avinguda Hispanitat, informa dels pàrquings més a prop del centre

Un nou panell instal·lat a l’avinguda Hispanitat, informa dels pàrquings més a prop del centre - (foto 1)

    Amb les últimes modificacions que s'han realitzat i continuaran realitzant-se als carrers de la ciutat d'Alzira, la Regidoria de Gestió Urbanística va tindre a bé instal·lar un cartell informatiu amb la ubicació dels aparcaments públics més propers al centre de la ciutat, i que coincidix amb la zona més comercial.

    Una mesura que l'equip de Govern estudiava des de fa temps i que una ciutat com Alzira havia de tindre. El panell està instal·lat a l'entrada de la ciutat a l'avinguda Hispanitat, la qual cosa facilita així als visitants i conductors el trajecte elegit i el temps que han de tardar a arribar a la zona d'aparcament, situats en La Constructora, plaça Major, Reis Catòlics i plaça Generalitat.

    "Sens dubte, Alzira va canviant a poc a poc la seua imatge. Són moltes les actuacions que estan realitzant-se perquè la capital de la Ribera siga el més actual possible al mateix temps que còmoda, tant per als conductors com per als vianants que volen disfrutar d'un passeig i fer les seues compres. Cal destacar que encara queda molt per fer, però amb xicotets detalls com este panell informatiu es facilita la circulació en la ciutat", apunta el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual.

    Subir