3 de marzo de 2021 3/3/21

Hui obri la piscina descoberta d’Alzira

Hui obri la piscina descoberta d’Alzira - (foto 1)

  Cada època estival l'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Esports, posa en funcionament el servei de la Piscina municipal descoberta, situada al Camp d'Esports Venècia, junt a la piscina coberta.

  Des de hui, els alzirenys podran fer ús de les instal·lacions els set dies de la setmana, amb horari ininterromput d'11.30 del matí fins a les 20.00 hores. Els serveis que s’oferixen, amb la possibilitat de realitzar, a més del bany lluire, cursos de natació i sempre amb la supervisió d'un servici de socorrisme.

  Concretament s’oferixen cusos quinzenals de natació per a xiquets i xiquetes de 3 a 14 anys i adults, a més de cursos d’aquaeròbic. Si estàs interessat pots demanar informació a la piscina o telefonant al 685 566 157.

  Al llarg dels últims anys s'ha anant millorant l'espai de la piscina descoberta; i actualment ja compta amb zones de vestuaris totalment equipades, música ambiental, zones d'ombra, zones verdes on prendre el sol, a més d'oferir un ampli equip de professionals disposats a ajudar els usuaris en tot allò que necessiten.

  Cal recordar que les instal·lacions disposen d'un espai reservat als més menuts, per tal que també tinguen la possibilitat de refrescar-se este estiu.

  Qualsevol persona té la possibilitat de gaudir este estiu d'una piscina amb instal·lacions de qualitat en ple centre urbà de la nostra ciutat per tal de refrescar-se i combatre la calor.

  Subir